Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Dræsinebanden

Hej Tor
Jeg har et problem som jeg håber du kan hjælpe med, du er virkelig ekspert. Det drejer sig om en sang med Dræsine Banden, Forår i Høstakken. Der bliver sunget ”Når tobakstågen dulmer din gane og øllet har skum på hvert glas så kysser ?????? en svane, hun gør os så godt tilpas”. Jeg har haft CD’en i mange år men kan ikke høre hvad der synges.
Mange venlige hilsner Gerda

Hej Gerda
Jeg har fundet teksten til “Forår i høstakken”, hvor Dræsinebanden blandt andet synger “så kysser man ømt kroens svane, hun gør os så godt tilpas”. Hvorfor tekstforfatteren så har valgt denne lidt besynderlige formulering, må stå hen i det uvisse.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *