Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Lis Sørensen “tror på kærlighed…”

Hej Tor
Endnu engang må jeg ty til din ekspertice for at få svar på et musikspørgsmål. Jeg har hørt lidt af en sang i radioen med Lis Sørensen. Det er titlen på sangen, jeg er i tvivl om. På et tidspunkt i sangen synger hun: Jeg tror på kærlighed, jeg tror på dig og mig. Og jeg har såmænd også en del af melodien inde i hovedet. Jeg har selvfølgelig søgt på nettet for at prøve at finde sangen – men indtil videre forgæves, så den del af teksten, jeg har hørt i radioen indgår jo nok ikke i titlen… Kan du hjælpe mig?
Hilsen Jørgen

Hej Jørgen
Det er ikke så længe siden, jeg modtog et andet spørgsmål med en anden vinkel på samme sang, og jeg kan fortælle dig , at sangen hedder “Morgensol”. Den stammer fra Lis Sørensens plade “Hjerternes sang” fra 1989, men findes også på hendes opsamling “De allerstørste sange”. Hvis du generelt er glad for Lis Sørensen, skal jeg huske at fortælle, at hun i sidste uge udsendte sin nye plade “For kærlighedens skyld”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *