Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Ellemann/Lykketoft-musikken

Hej Tor
Jeg har masser af gange set reklamen for ”Ellemann og Lykketoft” på TV2 News, hvor ”Ain’t Misbehaving” bliver brugt. Kender udmærket sangen, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvem det er, der synger den. Kan du skabe ro i min sjæl?
Knudsen

Hej Knudsen
Der er virkelig mange, der har indspillet ”Ain’t Misbehavin’” gennem årene, blandt andre store sangerinder som Billie Holiday, Sarah Vaughan og Ella Fitzgerald, men versionen på TV2 News er med Dinah Washington. Vær opmærksom på, at hun har udgivet flere versioner af den. Den fra ”Ellemann/Lykketoft” findes blandt andet på ”The Mercury Records Songbook”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *