Kategorier
Brevkasse

Anne Herdorf tilbage til Grand Prix-rødderne

Siden hun var 18 år, har Anne Herdorf i de flestes bevidsthed været synonym med Melodi Grand Prix, selvom hun kun har deltaget en enkelt gang. I 1987 vandt hun med ”En lille melodi”, og den er også med på hendes nye album, der indeholder nyindspillede Grand Prix-sange.

Egentlig skulle Johanne Bolvig have sunget ”En lille melodi” i 1987, men ifølge esconnet.dk ville hun i sidste ende ikke skrive under på en omfattende kontrakt fra Helge Engelbrecht, der havde skrevet sangen. I stedet anbefalede Jørgen de Mylius ham at kontakte den unge Anne Cathrine Herdorf, som han havde hørt optræde. Mylius medvirker som Anne Herdorfs duetpartner på ”Dansevise” på den nye plade ”Lad det swinge”, der også indeholder nye versioner af blandt andet ”Under stjernerne på himlen”, ”Ud i det blå” og ”Skibet skal sejle i nat”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *