Kategorier
Musiknyheder

The Clash går til filmen

Selvom det på papiret forekom lidt underligt, udråbte det amerikanske musikmagasin Rolling Stone engang pladen ”London Calling” til at være 1980’ernes vigtigste plade – på trods af at den blev udgivet i 1979. The Clash-albummet ”London Calling” satte væsentlige spor i punkens og rockens udvikling, og nu er der udsigt til at få fortalt historien om den skelsættende plade på en ny måde.

Til næste år starter nemlig optagelserne til en film om The Clash og tiden omkring arbejdet med ”London Calling”. Filmen har endda fået det blå stempel fra nogle af de oprindelige hovedpersoner. De tidligere Clash-medlemmer Paul Simonon og Mick Jones skal nemlig fungere som rådgivere for filmholdet, så der kommer styr på detaljerne i filmen, der også kommer til at hedde ”London Calling”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *