Kategorier
Musiknyheder

Ugens julesang – med Gnags

Hvert år kan man i december høre musikalske historier om blandt andre Søren Banjomus, Rudolf med den røde tud og to mus i en spand med mælk. Den sidstnævnte fortælling har i handlingen ikke meget med jul at gøre, men alligevel er ”Gnags’ julesang” en rigtig julehistorie.

Peter A.G., der skrev sangen, fortæller i bladet KODA/DK, at han startede med at spørge sig selv, hvad julen handler om, og for ham handler den især om håb. Derefter kom historien helt af sig selv. ”Man lever sig ind i den. Sangen er måske også vokset i takt med vores fokus på kriser overalt. ”Svøm videre” synger vi – som et skulderklap”, fortæller Gnags’ forsanger om julesangen, der har fulgt os siden 1982.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *