Kategorier
Musiknyheder

Showtime med tv-2

Samtidig med at tv-2 har travlt med at præsentere deres nye plade ”Showtime”, kan gruppen også fejre jubilæum. I år er det nemlig 30 år, siden deres første plade ”Fantastiske Toyota” udkom, og siden da har tv-2 været et af landets mest populære bands og Steffen Brandt en af de mest respekterede sangskrivere. Netop den rolle har i mange år været hans foretrukne:

– Jeg har altid vidst, at jeg skulle lave det her. Ikke at jeg skulle være musiker, for det bliver jeg aldrig. Sanger er jeg heller ikke. Så jeg har nødtvunget måtte optræne mig som sangskriver i stedet. Jo, jeg har ikke svært ved at synge. Det lyder bare ikke så godt, erkendte han allerede i 1987 over for dagbladet Aktuelt. Ikke desto mindre står han stadig ved mikrofonen på tv-2’s 17. studiealbum, som udkom i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *