Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Hun længes efter solskin

Hej Tor!
Jeg har fået en gammel dansktop-melodi ind i hovedet, men jeg ved ikke, hvem kunstneren er, eller hvad den hedder. Jeg kan huske melodien og et par linier af teksten, noget i retning af: ”Hun længes after solskin, hun længes efter dig, hun vil lægge sin bløde kind mod din”. Det kunne måske være Mette, men jeg har ikke kunnet finde nogen med den tekst på nettet.
Kurt Sørensen

Hej Kurt
På stående fod kan jeg ikke huske en sang med den tekst, så jeg kan ikke sige, om det kunne være en Mette-indspilning. Jeg har dog opsporet, at Jens Erik & Torben har indspillet et nummer med titlen “Længes efter solskin” på LP’en “Det’ allright”. Måske er det den? Du kan evt. bestille den hjem via biblioteket.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Hun længes efter solskin”

Faldt lige over dette spørgsmål. Bedre sent end aldrig. Nummeret hedder Imorgen er det lørdag Tekst og musik Mads Hove Jeppesen, indspillet af Thisted gruppen Climax i 1975 i stuk studiet i Sønderholm. Jeg spillede med i gruppen på det tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *