Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Made in Denmark

Hej Brevkasse
I 1971-1972 var der en gruppe der hed Made in Denmark, deres største hits var nok “Queen of spade”. Den lå på hitlisten sidst i 71 og først i 72, men på samme tid var de ude med et nummer som skulle hede “someday” eller “Sunday.” jeg kan ikke finde noget med denne gruppe, kan i hjælpe med at finde ud af hvor jeg finder noget med dem, eller kender i noget til plade eller bånd, måske en lydfil som jeg kan bruge. På forhånd tak.
Klaus Jensen

Hej Klaus
“Queen of Spades” lå på den danske hitliste i 1972, mens “Someday” var et pænt hit allerede i 1971. I årene derefter udgav de også “Baby, I Love You”, “Granddad’s Clockwork”, “Long-Legged Rollerscating Lady” og “Hollywood”. Den eneste CD-udgivelse med Made In Denmark, jeg har kunnet opdrive, er opsamlingen “Twist and Shout 2” fra Jørgen de Mylius’ programmer på TV2 Charlie. Herpå findes “Queen of Spades” med tekst af den senere så kendte skuespiller Jannie Faurschou. Vil du have fingrene i singlen “Someday”, ligger der et eksemplar i online-antikvariatet Clemens Antikvariat.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *