Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Fodermester Rap

Hej Tor
Jeg er normalt ganske ferm til at fremfinde ting og sager på nettet, men denne her kan jeg ikke løse: Jeg vil gerne have en kopi af Per Pallesen-indspilningen Fodermester Rap, der blev lanceret til godgørende formål. Udgivelsen er åbenlyst overlagt kikset virkelig morsom. Jeg spillede den gladeligt på Radio Roskilde, da lokalradioen var på sit højeste i midt-80’erne. Er det overhovedet muligt at skaffe en kopi af den?
Med venlig hilsen
Kuno

Hej Kuno
Tak fordi du mindede mig om en spøjs indspilning, som jeg også gerne vil genhøre, nu da jeg har fået genopfrisket lidt af hukommelsen. Det er dog ikke så let endda, for den findes tilsyneladende ikke hverken på nettet eller på CD. Den bedste hjælp, jeg kan give dig, er at pege på den singleplade, som kan bestilles hjem via bibliotek.dk.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Fodermester Rap”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *