Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sang til kronprinsesse Victoria

Hej Tor
For nogen tid siden hørte jeg en koncert fra Stockholm Koncerthus den 18. juni 2010. En koncert der var i anledningen af kronprinsesse Victorias bryllup. Lisa Ekdahl sang en meget smuk sang – kan du hjælpe mig med hvad den hedder og måske hvor den kan købes? På forhånd tak.
Venlig hilsen Helle Larsen

Hej Helle
Lisa Ekdahl optrådte ikke i Konserthuset i Stockholm, men det gjorde til gengæld Lisa Nilsson. Hun var på scenen med sangen “Utan Dina Andetag”. Du kan på Youtube genhøre hendes smukke version af nummeret, som oprindeligt er med gruppen Kent. Deres version findes på albummet “B-sidor 95-00”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *