Kategorier
Musiknyheder

Britney vs. countrybrødrene

En af det dette århundredes største popstjerner har netop udsendt sit syvende album, og i den seneste tid har Britney Spears haft stor succes med singlen ”Hold It Against Me”. Nummeret har dog også affødt sure miner og trusler om et sagsanlæg, for de gamle countrystjerner Bellamy Brothers mener, at Britney har lånt lidt for meget fra deres største hit.

Britney Spears synger blandt andet “If I said I want your body now, would you hold it against me”, hvilket minder umiskendeligt meget om Bellamy Brothers’ sangtitel “If I Said You Had A Beautiful Body Would You Hold It Against Me” fra 1979. Bellamy Brothers vil derfor se på mulighederne for en retssag, men med i regnestykket skal man have, at de selv tidligere har fortalt, at de har snuppet udtrykket fra et gammelt tv-show med komikeren Groucho Marx. Den nye og ikke spor countryagtige ”Hold It Against Me” findes på Britney Spears-pladen ”Femme Fatale”, der udkommer mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *