Kategorier
Brevkasse

Gamle klichéer fra H.U.G. & Co.

På blot fem år fik bandet Kliche sat tydelige spor i dansk pop og rock, som stadig har betydning den dag i dag. De udsprang af de sene 70’eres punkscene, men Kliche skabte sin egen specielle lyd og sit helt eget univers. Et af de opsigtsvækkende tiltag var Jens Valo og Johnny Voss’ idé om at sætte musik til en Mao-tekst. “

– Uden Valos oplæg til “Militskvinder” havde Kliche ikke eksisteret i ret lang tid – og så havde jeg heller ikke stået her i dag. Det at få et hit skaber en lydhørhed, og hvis det tilmed er et godt nummer, giver det også respekt, sagde forsanger Lars H.U.G. for nogle år siden til Koda.dk.

Gruppens to plader samt to sange fra en tidlig punkopsamling kan nu erhverves i remasterede udgaver på CD’en ”De samlede klichéer”, der udkom i mandags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *