Kategorier
Musiknyheder

Anne Dortes Michelsens makkerskab

På papiret er de et umage par, men i praksis har det vist sig som et frugtbart samarbejde. Sangerinden Anne Dorte Michelsen har indledt et samarbejde med produceren Chief 1, og resultatet er en meget rost plade, der også ligger pænt på hitlisterne. Hun er tidligere forsanger i Tøsedrengene og Venter på Far, og han var i sine unge dage hiphopper i rapgruppen Rockers By Choice, men mødet mellem de to erfarne folk har givet Michelsens spinkle stemme og hendes sange ny dynamik.

– På mit nye album er jeg så vendt tilbage til noget mere kropsligt og fyldigt. Jeg har selv oplevet det som et stort spring, og i starten var det nærmest grænseoverskridende. Jeg blev meget overrasket over, at mine sange også kunne lyde sådan, har hun fortalt om den nye plade.

Albummet ”Hvis du vidste” udkom i starten af marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *