Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Keld Heick og lærerinden

Hej Tor
Tak for din musikbrevkasse som er en god ting i avisen. Nu håber jeg du kan hjælpe mig med at finde en sang som jeg har ledt efter men kan ikke finde. Den hedder vist nok ”den ny lærerinde” eller ”Frk Nielsen”. Jeg mener det er Keld Heick som sang den. Kan du også fortælle mig hvor jeg kan få fat i den, siger jeg mange tak.
Venlig Hilsen Gurli Kirk

Hej Gurli
Tak for det! For at være helt præcis var det ikke Keld Heick, men Keld & the Donkeys, der sang om at være varm på den nye lærerinde. Du kan blandt andet finde “Frøken Nielsen” på opsamlingspladerne “Ved landsbyens gadekær” og “100 go’e med Keld & the Donkeys”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *