Kategorier
Musiknyheder

Nyt fra Steve Miller Band

Det er en del år, siden Steve Miller Band var blandt rockens største navne, men gruppen er stadig særdeles aktiv og har netop udsendt et nyt album. Pladen er udgivet på Steve Millers pladeselskab Space Cowboy Records, som er opkaldt efter en af gruppens gamle sange. De fleste forbinder nok udtrykket ”space cowboy” med hittet ”The Joker”, hvor Miller synger ”Some people call me the space cowboy” – men det refererer i virkeligheden blot til Miller-sangen ”Space Cowboy” fra 1969. Også de andre kælenavne, som bruges i ”The Joker”, er hentet fra gruppens andre numre, nemlig ”the gangster of love” og ”Maurice”.

Nu har gruppen udsendt deres 18. album, som bærer titlen “Let Your Hair Down”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *