Kategorier
Musiknyheder

Brian Nielsens boksekamp

Ventetiden har været lang for Brian Nielsens fans, men på lørdag går bokseveteranen i ringen for at møde den aldrende stjerne Evander Holyfield ved en kamp i Koncerthuset i København. I de kommende dages optakt vil det formentlig være svært at komme uden om boksehittet over dem alle, ”Eye of the Tiger”.

Sylvester Stallone havde hørt gruppen Survivor og bad dem komme med et bud på en filmsang til ”Rocky III” i 1982. Jim Peterik og Frankie Sullivan fra Survivor fik den endnu ikke færdige film til gennemsyn for at se den scene, der krævede en sang. Filmholdet havde lagt Queen-sangen “Another One Bites The Dust” ind, og Peterik og Sullivan måtte spørge Stallone, hvorfor de ikke bare holdt sig til Queen, som fungerede fint til boksescenerne. Svaret gik på problemer med sangens rettigheder, så Survivors opgave var dybest set at levere en sang, der var bedre end det nummer, filmholdet oprindeligt ville have brugt.

Resultatet blev et af de største filmhits nogensinde – og mon ikke også Brian Nielsen har haft ”Eye of the Tiger” kørende til træning i ny og næ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *