Kategorier
Musiknyheder

Herfra hvor vi – stadig – står

I år er det 40 år, siden en af de mest skelsættende danske plader udkom. I 1971 nemlig Skousen & Ingemanns ”Herfra hvor vi står”, der stadig står som et vigtigt værk i den samfundsbeviste musik i tiden efter ungdomsoprøret. Jubilæet markeres med en speciel genudgivelse af pladen, hvis omslag også hører til blandt de mest kendte i dansk rock.

Det var Niels Skousen selv, der malede ”luftfotoet” til albumcoveret, og i bogen ”1001 album” fortæller han, at ”det er små øer, sunde, bugter, mark, skov, lille provinsby, bøndergårde, hemmelige steder fra min barndom. Og så er det jo en kærlighedserklæring til vores egenart”. 40-års-jubilæet fejres også ved en koncert på Vega i København den 14. maj, hvor Skousen & Ingemann sammen med en række gæster fremfører ”Herfra hvor vi står” i sin fulde længde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *