Kategorier
Musiknyheder

Triple-album med Paul McCartney

Paul McCartney fortsætter i juni den serie med genudgivelser fra tiden efter The Beatles, som han satte i gang sidste år. Turen er nu kommet til den meget populære soloplade ”McCartney” fra 1970, som især kendes for den smukke sang ”Maybe I’m Amazed”. Paul McCartney skrev sangen til sin hustru Linda, men fans af ”Simpsons”-tegnefilmene vil også kunne huske, at McCartney i et afsnit har ”afsløret” over for familiens vegetar-datter Lisa, at hvis man spiller sangen baglæns, vil man kunne høre en opskrift på linsesuppe.

Hvis man køber samlerversionen af den genudgivne plade fra 1970, får man hele tre diske med, både en restaureret udgave af pladen, en CD med syv bonusnumre, der ikke fandt vej til den originale plade og en DVD med sjældne optagelser fra tiden omkring ”McCartney”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *