Kategorier
Musiknyheder

Triple-koncert med The Cure

Det engelske band The Cure leverede især i 80’erne og 90’erne lydspor til både de lyse og de mørke tanker hos mange unge mennesker. Selvom bandet ikke har udgivet nyt i nogle år, eksisterer det stadig, og i denne uge gennemfører gruppen et noget utraditionelt koncertprogram.

Tirsdag og onsdag aften giver The Cure to koncerter, hvor de genopfører deres tre første plader fra 1979, 1980 og 1981 i deres fulde længde. Og ikke nok med det: På scenen står netop de bandmedlemmer, som stod bag hver enkelt album, så efterhånden som aftenen skrider frem, udvides The Cure fra at være en trio over en kvartet for at ende som kvintet. Koncerterne, hvor pladerne “Three Imaginary Boys”, “Seventeen Seconds” og “Faith” genopføres, finder sted under kulturfestivalen Vivid Sydney i Australien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *