Kategorier
Musiknyheder

Erasure i Operaen

Det ligner i bogstaveligste forstand et kultursammenstød, når en popgruppe indtager scenen i Operaen. Engelske Erasure er især kendt for 80’er- og 90’er-hits som ”A Little Respect”, ”Oh l’Amour” og ”Always”, og deres turné bringer dem tirsdag i næste uge til operahuset i København.

Men selvom det kan ligne en mærkelig konstellation, kan det ske at blive en relevant oplevelse for forsanger Andy Bell. For tiden deltager han nemlig i det engelske tv-show ”From Pop Star to Opera Star”, hvor popstjerner gennem nogle uger skal udvikle sig til at være operasangere, ganske som når kendte personer lærer at begå sig på gulvet i ”Vild med dans”. I sin første opera-optræden for nylig, hvor Andy Bell sang “O sole mio”, imponerede han både publikum og dommerpanelet med blandt andre Katherine Jenkins og Vanessa-Mae. Selv siger han, at opera får han til at genoverveje måden, han synger pop, så måske kan opera-lektionerne ligefrem høres, når Erasure giver koncert i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *