Kategorier
Musiknyheder

Kendte fans hylder Buddy Holly

Masser af musikere har gennem tiden fundet inspiration hos 1950’er-ikonet Buddy Holly, og siger en stribe af tak med en hyldest-CD. Den tidlige rock’n’roll-stjerne omkom blot tre år efter sit gennembrud, men nåede at sætte markante fodaftryk med numre som “Peggy Sue”, “Not Fade Away” og “That’ll Be the Day”.

En af kunstnerne, der medvirker på den nye opsamling “Rave On Buddy Holly”, er Paul McCartney, som endda ejer rettighederne til sit ungdomsidols gamle sange. Han står i gæld til Holly på en lidt speciel måde, for bandnavnet The Beatles – som er en omskrivning af det engelske ord for ”billerne” – var nemlig inspireret af blandt andet Buddy Hollys band The Crickets, som betyder ”fårekyllingerne”.

Albummet, der udkommer næste mandag, har også bidrag fra Cee-Lo Green, Lou Reed og Patti Smith.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *