Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: 1970’er-sang på spolebånd

Hej musikbrevkassen
På min gamle Philips spolebåndoptager havde jeg engang optaget et nr., hvor en del af teksten lød omtrent som: Give me your love child, We’ll walk to the heaven and sky, Next to you girl, I`m a man of tempi high (?)”. Det pågældende nr. blev “tappet” fra en radioudsendelse, hvor Nina (fra Nina og Frederik) var gæsteDJ i nogle udsendelser, hvor kendte spillede nogle af deres egne favoritter. Musikken har klæbet sig fast og popper op med jævne mellemrum i min stakkels hjerne og trods ihærdig søgen på forskellig måde på nettet, er det ikke lykkedes mig at komme i nærheden af at identificere musikken. Musikken findes ikke længere på mine gamle spolebånd. Håber du kan hjælpe mig med det over 30 år gamle nummer.
Med venlig hilsen
Erik Hansen

Hej Erik
Man må sige, at det er en af de sjældne sager, du er på jagt efter – det er i hvert fald ikke en sang, man hører mange steder længere. Det var gruppen Rare Bird, der stod bag nummeret “What You Want To Know” i 1970. Kvartettens største hit var “Sympathy”, der udkom samme år. I øvrigt lyder teksten i den lidt kryptiske linje “Next to you, girl, I’m a man of ten feet high”. Du kan genhøre hele nummeret fra det gamle spolebånd på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *