Kategorier
Musiknyheder

Ny version af Dirty Dancing på vej

En af de mest populære dansefilm nogensinde står over for en modernisering. ”Dirty Dancing” skal genindspilles til en ny generation, endda med den oprindelige koreograf som instruktør. Da Patrick Swayze og resten af holdet indspillede den originale film, startede de med slutscenen, hvor hovedpersonerne Johnny og ”Baby” danser til ”(I’ve Had) The Time of My Life”. Nummeret var ikke færdigindspillet, men var blevet udvalgt blandt flere andre sangforslag, fordi den ville passe til den lange scene med sin bløde opstart, sit gode dansetempo og sin mambo-agtige rytme.

Bill Medley indsang ”(I’ve Had) The Time of My Life” sammen med Jennifer Warnes, der sammenlignede chancen for en duet med det gamle Righteous Brothers-medlem med muligheden for at danse med Fred Astaire. Om den populære filmsang finder vej til den nye version af ”Dirty Dancing”, vides endnu ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *