Kategorier
Brevkasse

Bob Dylan & Peter Viskinde

Han er langt fra den første, der gør det, men nu prøver også Peter Viskinde kræfter med Bob Dylans store sangskat. Det tidligere medlem af Big Fat Snake og Malurt udsender på mandag pladen ”Can’t Escape From You” med fortolkninger af tolv af hans personlige Dylan-favoritter. Han er dog ikke helt alene om opgaven, blandt andet spiller hans søn Jakob guitar, og han synger duet med datteren Maria Viskonti på en af Bob Dylans mere religiøse sange, “Every Grain of Sand” fra 1981.

– Der er en tendens til, at der bliver talt meget om Bob Dylans tekster, men jeg mener, at det har skygget for betydningen af hans tæft for melodi, siger Peter Viskinde selv om baggrunden for at kaste sig over Dylans sange.

Blandt numrene på ”Can’t Escape From You” er “Mr. Tambourine Man”, “If You See Her Say Hello” og “To Make You Feel My Love”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *