Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Every Heartbeat?

Hej Tor
Hos en god veninde havde de Robyn kørende på Ipod’en, bla. Every heartbeat. Det fik mig til at tænke på en gammel sang (måske fra slutningen af firserne). Jeg kan nynne den linje, hvor hun synger ”Every heartbeat”, men så er jeg også blank derefter. Vil gerne høre den igen. Måske bare for at får den ud af hovedet igen 😉
Janni

Hej Janni
Ja, én ting at have en sang på hjernen, noget andet – og ofte mere irriterende – er ikke rigtigt at kunne huske den sang, man har fået på hjernen. Jeg tror bestemt, du tænker på en sang fra 1991 med Amy Grant. Hun slog igennem med ”Baby Baby”, og fik derefter også et pænt hit med ”Every Heartbeat”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *