Kategorier
Musiknyheder

Reggae-mester i Aalborg

De færreste vil være uenige i, at afdøde Bob Marley var reggae-musikkens ukronede konge. Manden, der banede vej for Marleys brede gennembrud, er stadig en af genrens mest populære kunstnere, og nu er han på vej til Nordjylland. Jimmy Cliff er nok mest kendt for sin musik til medvirken i filmen ”The Harder They Come” fra 1972. Det populære filmsoundtrack var afgørende for reggae-musikkens gennembrud i USA og Europa, så før offentligheden kendte Bob Marleys numre, sang man med på Jimmy Cliff-numre som ”You Can Get It If You Really Want” og ”The Harder They Come”.

Senere har han hittet med ”I Can See Clearly Now” og ”Hakuna Matata”, og alle de gamle sange er med, når den 63-årige jamaicaner tirsdag står på scenen på Skraaen i Aalborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *