Kategorier
Musiknyheder

Carpenters á la Jette Torp

Allerede sidste år omfavnede Jette Torp mange af de kendte sange fra The Carpenters, da hun sammen med sin mand tog rundt i landet med deres Carpenters-forestillinger. Nu er hun gået et skridt videre og har også udsendt en stribe af duoens mange klassikere på CD. Pladen er opkaldt efter et af Carpenters’ mest kendte numre fra 1970, som dog ikke er et af dem, søskendeparret selv har skrevet.

”Close to You” blev faktisk udsendt på en af Dionne Warwicks tidlige LP’er i 1964 uden at gøre meget væsen af sig, men i Carpenters’ version blev den et kæmpehit. Pengene, Karen og Richard Carpenter tjente på indspilningen, brugte de blandt andet på at købe en bygning, som de meget passende døbte ”Close to You”. Nu er det også titlen på en ny plade med Jette Torp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *