Kategorier
Musiknyheder

Martin Scorsese & George Harrison

Han stod i skyggen af sine venner John Lennon og Paul McCartney, men den interessante historie om George Harrisons liv bliver nu fortalt filminstruktøren Martin Scorsese i den nye dokumentarfilm “George Harrison: Living In the Material World”. Filmen har Scorsese med hjælp fra Harrisons enke Olivia skabt af private optagelser, interviews og klip, der ikke tidligere har været offentliggjort.

Titlen er hentet fra George Harrisons anden solo-LP og inspireret af Srila Prabhupada fra Hare Krishna-bevægelsen. Han talte med Harrison om, at mennesker ikke er deres fysiske kroppe, men at man blot opholder sig i kroppene – i den materielle verden. Den nye film om George Harrison går ikke i mange biografer herhjemme, men kan blandt andet ses i BioCity i Aalborg på mandag.

En kommentar til “Martin Scorsese & George Harrison”

har set denne helt fantastiske film i min lokale Kino i Pandrup og det er længe siden jeg har tilbragt mere en 3 timer hvor jeg blev så godt underholdt og herligt at se så mange andre store stjerner berette om deres tid sammen med Geroge Harrison
så tak til dem har har sørget for at “vi” også fik denne film til Nordjylland, også selvom filmen kun spillede en enkelt dag hver sted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *