Kategorier
Musiknyheder

Nyt fra Neil Young – på alle formater

Selvom musikeren Neil Young er blevet 71 år, har han ikke sat tempoet ned – på nogle områder nærmest tværtimod. I juni udgav han albummet ”Earth”, og i de få måneder, der er gået siden da, har han skrevet nyt materiale nok til endnu et album, som endda også allerede nu er sendt på gaden. I fredags landede den nye plade ”Peace Trail” med primært akustiske numre, som tidligere på året fik meget rosende ord med på vejen fra anmelderne, da han optrådte med nogle af dem ved en festival i USA. ”Peace Trail” udkommer på CD og – som den digitale udvikling foreskriver – til download og streaming, og til januar følger vinylversionen, som efterhånden også er blevet obligatorisk i visse kredse. Men Neil Young tager det hele et skridt videre denne gang: Hvis man skulle have interesse i et kassettebånd med helt nye Neil Young-sange, så er det også en mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *