Kategorier
Musiknyheder

Macy Gray i Aalborg

I den kommende uge får Musikkens Hus i Aalborg endnu en gang besøg af et af musikkens interessante navne, Macy Gray. Hun er især kendt for albummet ”On How Life Is” fra 1999, som blandt andet rummer det store hit med omkvædet ”I try to say goodbye and I choke, I try to walk away and I stumble”. Mens hun arbejdede på albummet, havde hun store diskussioner med folkene fra hendes pladeselskab, som holdt hårdt på, at ”I Try” skulle udsendes på single, men Macy Gray regnede ikke med, at andre ville finde sangen synderligt interessant.

– Jeg blev chokeret, da den sang blev et hit. Og jeg bliver stadig chokeret, hver aften når jeg synger den, og alle stadig kender teksten til den, fortalte Macy Gray til Songfacts for et par år siden. Fredag aften kan det nordjyske publikum atter chokere sangerinden med den hæse stemme, der også er kendt for blandt andet “Still” og “Do Something”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *