Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Bugtalerkaninens sejrssang

Hej Tor

Jeg har på Facebook set nogen dele en meget fin video fra America Got Talent med en lille pige og hendes bugtalerdukke. Hun får den til at synge Summertime og vinder osv. men under fejringen bliver der spillet en anden sang. Og det er DEN jeg prøver at finde frem til. Hvad siger du?

Kh Alice

Hej Alice

Jeg har fundet klippet med den bare 12-årige Darci Lynne, som synger fantastisk, og endda er i stand til at gøre det med lukket mund og en kanindukke som stjerne. Da hun bliver sendt direkte videre til talentshowets finaleudsendelser, hører man dele af ”Somewhere Only We Know”. Sangen var i 2004 et hit for gruppen Keane, men den meget afdæmpede version, der bruges i ”America’s Got Talent” er den, Lily Allen udgav i 2013.

Med venlig hilsen

Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *