Kategorier
Musiknyheder

Små sensationer i 25 år

Poul Krebs’ første album udkom i 1979, så han var ikke ligefrem nogen nybegynder, da han i 1995 fik sit store gennembrud. Året forinden havde han sagt farvel til sit faste band og bosat sig med familien på en husbåd i Amsterdam, hvor han skrev en stribe sange, der blev umanerlig godt modtaget, når han tog dem med ud på mindre spillesteder i Danmark. For at holde fast i det upolerede og det umiddelbare samlede han sammen med produceren Poul Martin Bonde en gruppe musikere, som dybest set låste sig inde i et studie i en uge uden på forhånd at have øvet de nye sange, som Krebs havde optaget på en walkman i Amsterdam. Sang efter sang blev præsenteret, arrangeret og indspillet, og resultatet blev et album med nerve og sjæl, som sikrede Poul Krebs en plads i danskernes bevidsthed, som holder den dag i dag. I år er det 25 år siden, pladen ”Små sensationer” udkom med sange som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis” og ”Prinsessen af Aalborg”, og det markerer Poul Krebs for tiden med en jubilæumsturné, som blandt andet bringer ham til Skråen i Aalborg på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *