Kategorier
Musiknyheder

Mariah støtter aktivister

Verden over har Black Lives Matter-demonstrationerne de seneste uger folk i protest mod racisme, og fra underholdningsindustrien er der naturligvis også opbakning. Mariah Carey skulle her i juni have markeret 30-året for udgivelsen af hendes debutalbum, men har udskudt dele af fejringen. Blandet andet var det hendes plan at ”dele nogle overraskelser og sjældenheder” med fansene, som hun skrev på Instagram forleden, men det er udskudt til et senere tidspunkt for i stedet at fokusere på den antiracistiske bevægelse: ”Mens vi fortsætter med at kæmpe for lighed og retfærdighed i vores defekte systemer, vil jeg takke jer for at bruge jeres platforme til at uddanne, informere og påberåbe ændringer. Lad os sammen skabe forandring”. Mariah Carey, der er en af musikhistoriens bedst sælgende kvindelige kunstnere, udgav den 12. juni 1990 albummet med den simple titel ”Mariah Carey”, som på kort tid gjorde hende til en verdensstjerne på grund af sange som ”Vision of Love”, ”Love Takes Time” og ”Someday”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *