Kategorier
Musiknyheder

Ice Ice Baby

I de seneste år er der kommet spillefilm om kendte musikere som Elton John og Queen, men inden længe finder en opsigtsvækkende døgnflue også vej til lærredet, når historien om rapperen Vanilla Ice bliver filmatiseret. På rekordtid blev han superstjerne på grund af hittet ”Ice Ice Baby”, men gassen gik hurtigt af ballonen, og den hvide rapper endte med at blive betragtet som en lidt komisk figur i hiphop-kredse. Filmen kommer til at hedde ”To the Extreme” ligesom Vanilla Ices debutalbum fra 1990. Dengang kunne man i covernoterne til albummet læse, at ”Ice Ice Baby” var skrevet af Vanilla Ice, Earthquake og M. Smooth, og der blev sendt en tak til andre rap-kendisser som MC Hammer, Ice-T og Public Enemy. Til gengæld blev Queen og David Bowie, som ti år tidligere sammen havde skabt ”Under Pressure” med det karakteristiske bas- og klaver-riff, som ”Ice Ice Baby” var baseret på, blev ikke nævnt med et ord.

Sidst i juli afslørede skuespilleren Dave Franco i et interview med Insider, at han har fået rollen som Vanilla Ice og har talt med den nu 52-årige rapper om de hæsblæsende år i 1990’erne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *