Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Tv-reklamesang

Hej Tor
Jeg læser med interesse dine klummer og svar på læserspørgsmål. Nu har jeg selv et: Boozt.com sender pt. en reklame på tv med en skøn glad melodi. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvem der synger den? Det kan selvfølgelig være en sang der kun er lavet til reklamen.
Venlig hilsen
Yvonne

Hej Yvonne
Sangen fra Boozts Happy Shopping-kampagne er skrevet direkte til reklamen, hvilket også forklarer, at teksten rummer linjer som “We’ll make your shopping happy” og budskaber, der handler om varer og service, som ellers ville virke underlige i en almindelig popsang. Sangerinden er Annelie Karui Saemala med kunstnernavnet Karui. Hun vandt for nogle år siden tv-talentshowet “All Together Now” på Kanal 5 og var også med i Melodi Grand Prix i 2018. I tv-reklamen synger hun sammen med Max Ulver, som både har udgivet musik og skrevet for andre, uden dog at nå frem til et egentligt gennembrud på egen hånd. Sangen findes desværre ikke i fuld længde, men kun i den reklameform, du også kan høre på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

4 kommentarer til “Spørgsmål: Tv-reklamesang”

Hej Tonni
Jeg husker ikke selv at have set en sådan reklame for nylig, så jeg kontaktede kontoret hos Billig VVS. Svaret lyder således: “Vi har ikke haft noget fornyligt, hvad jeg ved af. Men kunne det være den her? https://www.youtube.com/watch?v=DvB16oWN0y4“. Hvis det er den, du tænker på, så er musikken “Don’t Give Up On Love” med James Knight & Daniel Farrant feat. Hayley Sanderson. Det lyder måske som en gammel sag, men den stammer fra James Knight & Daniel Farrants album “Crooners & Swooners” fra 2014.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Hej ☺️
Jeg kan ikke finde hvem der har lavet
musikken til Sloggi’s nye reklame☺️
Er det en der kan hjælpe🌸🦋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *