Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Tv-reklamesang

Hej Tor
Jeg læser med interesse dine klummer og svar på læserspørgsmål. Nu har jeg selv et: Boozt.com sender pt. en reklame på tv med en skøn glad melodi. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvem der synger den? Det kan selvfølgelig være en sang der kun er lavet til reklamen.
Venlig hilsen
Yvonne

Hej Yvonne
Sangen fra Boozts Happy Shopping-kampagne er skrevet direkte til reklamen, hvilket også forklarer, at teksten rummer linjer som “We’ll make your shopping happy” og budskaber, der handler om varer og service, som ellers ville virke underlige i en almindelig popsang. Sangerinden er Annelie Karui Saemala med kunstnernavnet Karui. Hun vandt for nogle år siden tv-talentshowet “All Together Now” på Kanal 5 og var også med i Melodi Grand Prix i 2018. I tv-reklamen synger hun sammen med Max Ulver, som både har udgivet musik og skrevet for andre, uden dog at nå frem til et egentligt gennembrud på egen hånd. Sangen findes desværre ikke i fuld længde, men kun i den reklameform, du også kan høre på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

12 kommentarer til “Spørgsmål: Tv-reklamesang”

Hej hvem har mon skrevet ” TYGGEMÅNESANGEN “, reklamefilmen fra Spangsberg og Nørregade bolcher. Det kunne minde meget om en sang begået af Sigurd Barret, men det er jo blot et gæt, men det kunne være sjovt at vide, da denne udgave synes at ramme i ” plet ” som reklamefilm.

Hej Bjørn
Jeg har haft fat i Nørregade Bolcher, som producerer tyggemånerne, og de har faktisk fået flere henvendelser om, hvorvidt det mon er Sigurd Barrett, der står bag reklamesangen. Det er det nu ikke. Det er derimod Jesper Winge Leisner, som i 1980’erne var en af de bærende kræfter i Rocazino, og som sidenhen både har skrevet filmmusik og lavet store musicalopsætninger.
Mvh. Tor Bagger

Er der nogen der der ved hvilken gruppe der danser i en reklame fra Boozt med sangen Born To Be Alive?
På forhånd mange tak

Jeg ville også gerne vide det. Fyren i det blå sæt danser ret fantastisk!

Enig, de er fantastiske til at danse, og jeg har prøvet at Google, men reklamen kommer ikke frem😔

Hej Tonni
Jeg husker ikke selv at have set en sådan reklame for nylig, så jeg kontaktede kontoret hos Billig VVS. Svaret lyder således: “Vi har ikke haft noget fornyligt, hvad jeg ved af. Men kunne det være den her? https://www.youtube.com/watch?v=DvB16oWN0y4“. Hvis det er den, du tænker på, så er musikken “Don’t Give Up On Love” med James Knight & Daniel Farrant feat. Hayley Sanderson. Det lyder måske som en gammel sag, men den stammer fra James Knight & Daniel Farrants album “Crooners & Swooners” fra 2014.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Hej ☺️
Jeg kan ikke finde hvem der har lavet
musikken til Sloggi’s nye reklame☺️
Er det en der kan hjælpe🌸🦋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *