Kategorier
Uncategorised

Spørgsmål: Limfjordstunnellens sang

Hej Tor
Under al den snak om ny Limfjordsforbindelse, Egholm o.s.v. sagde min mor noget om en sang om Limfjordstunnellen, vist nok fra åbningsfest. Er det noget, du kender noget til?
M.v.h. Joan

Hej Joan
For nogle år siden fik jeg et lignende spørgsmål, der krævede lidt gravearbejde, men den er god nok: I forbindelse med Limfjordstunnellens indvielse i 1969 blev der udskrevet en konkurrence om en tunnelsang, og vinderen blev “I Danmarks ny tunnel” af skuespiller Gerda Madsen, Vendsyssel Tidendes redaktionssekretær Bruno Hansen og multikunstneren Volmer-Sørensen. Andenpladsen hed “Ned under jorden”, og de blev begge udgivet på en singleplade med Bjørn Tidmand.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *