Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Normal People

Hej Tor
Jeg er i gang med at se serien ”Normal people” på DR, som jeg også har læst som roman (stor anbefaling til begge). Et af afsnittet slutter med en firsersang, som jeg er ret sikker på er Erasure, men jeg kan ikke finde den på nogen af deres plader. Kan du genkende den?
Mvh. Jeanne  

Hej Jeanne
Jeg har fundet det afsnit, du henviser til, og jeg kan godt forstå, at du tænker på Erasure. Sangen hedder ”Only You” og er fra 1982 med duoen Yazoo, som bestod af sangerinden Alison Moyet og sangskriveren Vince Clark. Efter de to indstillede samarbejdet, dannede netop Vince Clarke Erasure sammen med Andy Bell. Tidligere havde Vince Clark været med i Depeche Mode, og efter sigende havde han faktisk tilbudt dem at indspille ”Only You”, hvilket de dog takkede nej til.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *