Kategorier
Musiknyheder

Fra Gøl til Hollywood endnu engang

Der er sket meget, siden Thomas Dam fra Gøl begyndte at producere sine troldefigurer af gummi, hvorefter Gøl-troldene – eller Lykketroldene – langsomt begyndte at gå deres sejrsgang verden over. Turen fra den lille by ved Limfjorden til den internationale berømmelse fik ekstra fart, da troldene gik til filmen i 2016 i tegnefilmen ”Trolls”, som i 2020 blev fulgt op af ”Trolls World Tour”. Snart er tredje film i troldeserien klar, og undertitlen ”Sammen igen” gælder ikke kun troldefigurer som Poppy, Kvist og Calle, men også drengebandet *NSYNC. Sangeren Justin Timberlake har både lagt stemme til filmene og indspillet sange til de hidtidige to film, blandt andet kæmpehittet ”Can’t Stop the Feeling”, men til ”Trolls 3: Sammen igen” har han samlet gruppen, som gjorde ham til en stjerne sidst i 1990’erne. Forleden blev det offentliggjort, at *NSYNC har indspillet deres første single i 21 år til troldefilmen, der blandt andet handler om trolde-boybandet BroZone. ”Better Place”, som den nye sang hedder, udkommer fredag i næste uge, men allerede nu er der frigivet en lille bid af comebacksinglen fra det, der engang var et af verdens bedst sælgende boybands.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *