Kategorier
Musiknyheder

Farvelkys fra rocklegender

Deres afskedsturné har været på landevejen i næsten fire år med flere forskellige potentielle slutdatoer, men nu skulle den være god nok: Rockbandet KISS giver i denne uge deres sidste koncert nogensinde. KISS, som også gæstede Aalborg i 2010, er kendt for numre som ”I Was Made For Loving You”, ”Rock and Roll All Nite” og ”Lick It Up”, men i bredere sammenhæng nok meste kendt for bandmedlemmernes ufravigelige og letgenkendelige sort og hvide ansigtssminke, og dette look luftes også en sidste gang fredag og lørdag i Madison Square Garden i New York. Som en del af afskedsmarkeringen gennemføres KISS allerede fra onsdag det, de kalder en ”New York City takeover” med en stribe aktiviteter rundt om i byen. Der vil blandt andet være en KISS-butik, særlige KISS-billetkort til metroen, KISS-pizzaer, KISS-taxaer og et interaktivt kort på Google Maps, der guider fans rundt til de mange KISS-begivenheder, inden bandets 50 år lange karriere formentlig slutter med et brag lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *