Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Trilles “Dit og dat”

Hej Tor
Da jeg var barn hørte jeg igen og igen Trilles “Dit og dat og andre børnesange”. Jeg har ledt efter teksterne, da jeg nu selv er mor og vil synge de sange for mine børn, men jeg kan ikke finde dem nogen steder. Kan du hjælpe mig?
Hilsen Louise

Hej Louise
Jeg har ikke kunnet opspore teksterne på nettet, og så vidt jeg kan se, er der heller ikke udgivet nodebøger med Dit og dat-sangene. Mit bedste forslag er derfor at bestille den originale plade eller kassettebånd hjem til dit lokale bibliotek. Ofte blev sangteksterne jo trykt i omslaget til pladerne, og om ikke andet får du mulighed for at lytte teksten af direkte fra pladen. Du kan evt. bestille musikken hjem direkte her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Trilles “Dit og dat””

Jeg har selv ledt med lys og lygte efter teksterne – og især også efter en cd-version af albummet. Hvem har mon rettighederne til albummet? Kunne man ikke overveje at genudgive det oprindelige album som cd?
Venlig hilsen
Tine Friis-Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *