Kategorier
Musiknyheder

“Let It Be” fylder 40 år

På lørdag er det 40 år, siden det sidste rigtige studiealbum fra The Beatles udkom. ”Let It Be” blev godt nok indspillet før ”Abbey Road”, men det blev først udsendt i foråret 1970, samtidig med at gruppen var ved at gå i opløsning. Oprindeligt havde Paul McCartney villet arrangere to koncerter med The Beatles i håbet om, at det kunne bringe de fire medlemmer på ret kurs igen, men den plan fejlede og blev erstattet af et forløb, hvor i et filmhold fulgte gruppen under pladeindspilningerne. Resultatet blev ”Let It Be”, som egentlig skulle have heddet ”Get Back”, og der findes faktisk ganske få udgaver af et album med titlen ”Get Back”. De eneste forskelle i forhold til ”Let It Be”, som vi kender den, er omslaget, samt at sangene ”Don’t Let Me Down” og ”Teddy Boy” er inkluderet på ”Get Back”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *