Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Wolfman Jack

Hej Tor
En god ven af mig har haft en LP med den legendariske DJ Wolfman Jack. På lp’en ”spillede” han 60’er musik og talte ind over musikken. Ved du om den er udgivet på cd eller om den stadig findes på lp. Det eneste jeg har kunnet finde på nettet er filmene American Grafitti og Sidste nat med klikken.
Hilsen Carsten

Hej Carsten
Wolfman Jack var involveret i mange projekter inden for radio, film og musik. Herhjemme kan det være svært at få fat i hans udgivelser, men du kan gå på opdagelse på netbutikken amazon.com, hvor du blandt andet kan finde CD’en “Howlin on the Air”. Denne plade indeholder musik og sprælske klip fra Wolfman Jacks gamle radioshow og endda også radioreklamer fra dengang. Måske er det den LP, din ven havde dengang?
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *