Kategorier
Musiknyheder

Povl Dissings smertesange

Selvom det var gamle danske sange, Povl Dissing gjorde sig bemærket med i starten af 1960’erne, betragtede han sig som en del af den amerikanske blues-tradition, og den smerte, der ligger i den klassiske blues, optager stadig den 72-årige sanger. Dissing har udsendt ”Smertefulde sange” med genfortolkninger af triste sange, han også tidligere i karriere har prøvet kræfter med.

– Det er en trang til at lave en bedre fortolkning, end den jeg lavede den gang. Den gang viste jeg ikke så meget om, hvad livet var. Det gør jeg i dag. For mig har det i mange år været noget jeg ville nå at få gjort, før jeg ikke gider mere. Det har altid været noget, som jeg sagde, at det skal vi gøre en dag. Men tiden går jo, og man kan ikke blive ved med at udsætte sådan noget, har Povl Dissing sagt om pladen, der udkom i sidste uge med sange som ”I en sal på hospitalet” og ”Pjerrot græd nu ikke”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *