Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Når min far kommer hjem…

Hej Tor
Min datter mindes en sang fra da hun har barn. Den er vist skrevet af Poul Kjøller eller også er det Bjarne Jes Hansen. Sangen hedder “Bare det altid var søndag”. Det første vers lyder sådan her: ”Jeg har en far og en mor, der går på arbejde begge to, for de skal tjene penge til mig og så min bror. Men når min far kommer hjem, så er min mor lige gået, når min mor kommer hjem, så sover min far”. Men mit store problem er at hverken min datter eller jeg kan huske melodien til sangen. Ved du om sangen er udgivet på en cd, som vi kan købe/låne?
Med venlig hilsen Tina

Hej Tina
For at være helt præcis hedder den “Bare det var søndag altid”. Teksten er af Niels Lund, mens melodien rigtigt nok er skrevet af Povl Kjøller. Han har også indspillet sangen, og I kan blandt andet finde den på Kjøllers opsamling “Den komplette”. Jeg mindes dog også en version med Trille, og jeg kan se, at flere andre også har udgivet børnesangen om det travle voksenliv.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *