Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Do What You Want

Hej Tor
Jeg håber du har tid og overskud og en megagod hukommelse og kan og har lyst til at hjælpe mig. Det er en ”90’er dance-sang” fra 1990-1993 med en kvinde, der synger ”do what you wanna do what you wanna doooo I don’t mind do what you wanna (baby eller maybe?)”. Det lyder som sangerinden fra C&C Music Factory, og det er lidt samme stil. Jeg har søgt og søgt og googlet og jeg kan ikke finde det nummer – er det noget der siger dig noget?
Kærlig hilsen
Shanah

Hej Shanah
Jamen, du skulle da bare være kommet til mig til at begynde med… Det er et af numrene fra Dr. Baker-pladen “Global Kaos” fra 1992, og den hedder bare “Do What You Want”. Stemmen tilhører i øvrigt Monica Green, som var en af de mange gæster på Dr. Baker-pladen.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *