Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: The Guitar King

Hej Tor
Har forgæves søgt efter cd ér med: Hank The Knife & The Jets. Dem med The Guitar King, som er på en af Eldorado cd´erne. Kan du hjælpe med det?
MVH Carl-erik Svensson

Hej Carl-Erik
Hank The Knife & the Jets er et hollandsk band, og deres debutsingle “Guitar King” fra 1975 var et stort hit i flere lande. De har været opløst flere gange, og undervejs har der også eksisteret et band med navnet Hank the Knife & the Crazy Cats. De har udgivet flere LP’er og CD’er, som du kan se her, men de er desværre nok ikke så lette at skaffe herhjemme. Hvis du vil høre mere i samme genre, så find også Long Tall Ernie & The Shakers, som flere af Hank-medlemmerne også har spillet i.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *