Kategorier
Musiknyheder

Pretty Maids fylder 30 år

Når Tivoli i København åbner dørene til årets første fredagskoncert, er det med et hold danske veteraner. Rockgruppen Pretty Maids, der i år fejrer deres 30-års-jubilæum, lå godt nok stille i en årrække, men udsendte sidste år deres elvte album og følger det i år op med jubilæumskoncerter i både Danmark og udlandet.

Bandnavnet stammer fra et gammelt nummer med The Eagles, ”Pretty Maids All In a Row”, der ifølge Eagles-medlemmet Joe Walsh var tænkt som en melankolsk refleksion over hans eget liv. Måske kan heavyrockerne fra Horsens synge med på Eagles-linjerne “Why do we give up our hearts to the past, and why must we grow up so fast”, når de fejrer deres 30-års-jubilæum i Tivoli på fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *