Kategorier
Musiknyheder

Køretur med hygge-karaoke

Onsdag den 25. marts er det fem år siden, verden første gang oplevede et af tidens mest populære – og mest simple – indslag på TV og internettet. James Corden var netop blevet vært i sit eget talkshow ”The Late Late Show With James Corden” på den amerikanske tv-kanal CBS, da han for første gang inviterede en superstjerne med på biltur i den såkaldte ”Carpool Karaoke”. Det havde ellers ikke været let at få idéen om bilsang og hyggesnak på benene, for adskillige musikere havde fra starten takket nej, men til sidst sagde Mariah Carey ja efter at have set en sketch fra 2011, der var en forløber for ”Carpool Karaoke”-konceptet.

Dengang deltog James Corden i det velgørende britiske underholdningsshow ”Comic Relief”, hvor han i en sketch sang Wham-hittet ”I’m Your Man” sammen med sangeren George Michael. Dengang i 2011 var det en planlagt sketch med manuskript i modsætning til ”Carpool Karaoke”, som er en tand mere improviseret, men Mariah Carey kunne godt se, hvad intimiteten og hverdagssituationen i en bil kunne gøre ved en samtale og ved den fælles glæde til musik, og hendes svar til den nyslåede talkshow-vært James Corden lød derfor: ”Hvis det er godt nok til George, er det godt nok til mig – jeg vil gerne være med”. Siden Mariah Carey fra passagersædet sang duet med Corden på blandt andet hendes hits ”Always Be My Baby” og ”Vision of Love”, har stjerner som Adele, Paul McCartney, Justin Bieber, Kanye West og sågar USA’s daværende førstedame Michelle Obama været på køretur med Corden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *