Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Funky, funky?

Hej Tor
Fra halvfemserne husker jeg et ret fedt nummer med en slags blanding af jazz og hiphop. Der er en der rapper, noget trompetsolo, og så kan jeg ”høre” i mit hoved en stemme sige ”funky, funky”. Er det nok til dig?
Mvh. Andreas

Hej Andreas
Ja, det vil jeg mene, for det er nu nok den britiske gruppe US3’s udgivelse ”Cantaloop (Flip Fantasia)” fra 1992. Nummeret er baseret på brudstykker af jazzpianisten Herbie Hancocks ”Cantaloup Island” fra 1964, men er samtidig helt sin egen. Siden US3’s succes med nummeret i 1992 og 1993 er ”Cantaloop (Flip Fantasia)” blev brugt i et utal af film, tv-programmer og reklamer, så du er nok stødt på den jævnligt siden dengang.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *